24 Kasım 2014 Pazartesi

ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE
Malzemeler
750 gr. taze fasulye
1 orta boy soğan
3 Adet domates
1 Çay bardağı zeytinyağı
1 Kesme şeker
Tuz
Hazırlanış
Taze fasulyeleri kenarlarındaki kılçıklarını ayıklayın ve ikiye bölün.
Fasulyeleri tencereye koyun.Üzerine yemeklik doğranmış soğanı, küp küp doğranmış domatesi tuzunu ve şekerini ilave edin.1 çay bardağı zeytinyağını
yemeğin üzerine gezdirin.Kısık ateşe alıp, fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Afiyet olsun.
Not: İçinde domates olduğu için, ayrıca su eklemeye hiç gerek olmuyor.

Afiyet olsun



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder