16 Haziran 2015 Salı

MİLFÖY TATLISI


Malzemeler
1 paket milföy
Muhallebisi için
3 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tereyağ
1 paket vanilya
Üzeri için
Pudra şekeri
Hazırlanışı
Her bir milföyü dört parçaya bölüp tepsiye sıralayalım. Önceden ısıtılmış 170 fırında pişirelim ve soğuması için bekleyelim.
Muhallebisi için bütün malzemeleri tencereye alalım, karıştırarak pişirelim ve soğuması için bekleyelim..Soğuyan milföyleri ortadan ikiye keselim arasına 1 tatlı kaşığı muhallebi sürerek kapatalım. Üzerine pudra şekeri serpelim.
Afiyet olsun....









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder