6 Ağustos 2015 Perşembe

KABAKLI PASTA

Sa Furas'ın bize göndermiş olduğu tarif için tşkler

Sakiz kabakli kek tarifi: 3 yumurta 400 g seker 200 g sulu yag 1 paket Vanilya sekeri 1 Kahve kasigi tarcin 100 g Finidik veya badem eznesi 1 Kahve kasigi kabartma tozu 1 kahve kasigi Natron 1/2 kg rendelenmis, kabuklu sakiz kabagi .... bir kapta karistirip ...yaglanmis pasta kalibina aliyoruz...175 derecede(perwane) ...40 dakkika veya daha fazla firinda tutuyoruz. Pistine eminseniz firindan alabilrsiniz,ici biraz zorca pisiyor,dikkat istiyor ... Arzu edenler , benim gibi puddigte üstüne yapabilirler..sade pudding- tarifinde yazdigi süt miktarini azaltin, yani kalin bir pudding olmali. Krem santi ile meyva ile süslenebilir!..tabiki soguduktan sonra.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder