19 Ocak 2016 Salı

KOLAY PASTA

Malzemeler
1 adet sade pandispanya keki
2 poşet kakolu krem şanti
1 buçuk su bardağı süt
1 yemek kaşığı hindistan cevizi
2 çorba kaşığı damla çikolata
Üzeri için
1 poşet sade krem şanti
1 buçuk çay bardağı süt
Hazırlanışı
Derin bir kap içerisine 1,5 su bardağı süt ile 2 poşet krem şantiyi
koyulaşana kadar çırpalım. Üzerine elle ufalanmış pandispanya kekini ilave edip karıştıralım.Ardında hindistan cevizi ve damla çikolatayı ekleyip tekrar karıştıralım. Streç film serili kalıbımıza hazırladığımız karışımı yayalım. Üzerini streç film ile örtüp buzdolabında 2-3 saat dinlendirmeye bırakalım.
Buzdolaptan çıkardığımız pastamızı servis tabağı üzerine ters çevirerek çıkaralım. 1,5 çay bardağı süt ile 1 poşet sade krem şantiyi koyulaşana kadar çırpalım. Pastamızın üzerini krem şanti ile kaplayalım.Üzerini dilediğimiz şekilde süsleyelim.
Afiyet olsun..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder