9 Mayıs 2016 Pazartesi

ÇİLEKLİ PASTA

HEDİYE_ALTINTAŞ'a teşekkürlerimizi sunuyoruz


 1 lt sut 1 br un 1 ymk kasigi margarin 1br seker 1 kahve fincani hindistan cevizi rendesi 1 paket vanilya Arasi icin 1paket burcak biskuvi 1ymk kasigi erimis margarin 1br iri cekilmis ceviz Uzeri icin Yarim kilo cilek 1kahve fincani seker 1kahve fincani su 1ymk ksg nisasta Sut seker un margarin pisirilir. Alti kapatilir. Hindistan cevizi ve vanilya eklenerek iyice cirpilir. Biskuviler rondodan gecirilir. Iri cekilmis ceviz ve erimis margarin eklenerek iyice karistirilir. Cilekler rondodan gecirilir. Su seker ve nisasta eklenerek 10_15dk pisirilir. Islatilmis kaliba muhallebinin yarisi dokulur. Arasina biskuvili karisin yayilir. Geri kalan muhallebi dokulur. En uste cilekli sos dokulur. Bir gece buzdolabinda bekletilir. Servisten once uzeri taze meyvelerle yada istediginiz sekilde suslenir. Afiyet olsun.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder